Firma de contabilitate si Audit Bucuresti sector 4 - servicii de contabilitate

Consultanta fiscala

Firma auditConsultanta fiscala

Domeniul fiscal este in Romania unul foarte complex, cu legislatie stufoasa, aflata in continua schimbare. Pentru ca o companie sa poata performa in aceste conditii, este necesara o buna cunoastere a fiscalitatii.
Specialistii nostri din societatea Tecor Audit Bucuresti detin o vasta experienta in sfera fiscala, lucrand in domeniu de peste 20 de ani si avand toate calificarile necesare pentru a va oferi cele mai bune sfaturi si solutii, astfel incat compania dvs sa se dezvolte:
-          Planificare fiscala
-          Strategie fiscala
-          Identificarea riscurilor fiscale in domeniul dvs de activitate
-          Corespondenta cu autoritatile fiscale si asistenta de specialitate in timpul inspectiilor fiscale
-          Interpretarea legislatiei
Echipa noastra de consultanta fiscala din Bucuresti se va ocupa de toate aceste probleme, participand la evolutia si cresterea competitivitatii companiei dvs., care va beneficia de sfaturile celor mai buni experti in acest domeniu.  


Promotie

  • ♣ Pentru fiecare societate cu care semnam un contract în perioada de valabilitate a promoției, prețul serviciilor în primele 2 luni de contract va fi redus cu 50%.

    Primele 2 luni
  • ♣ Pentru fiecare societate cu care semnam un contract pe o peroiada de cel putin 1 an, prețul serviciilor în primele 2 luni de contract va fi redus cu 50%.

    Primele 2 luni
  • ♣ contabilitate ♣ salarizare ♣ consultanță financiar fiscală ♣ asistență la control ♣ întocmire și depunere declarații ♣ întocmire, certificare și depunere bilanț ♣ alte servicii solicitate de client (conform contractului)

    Servicii incluse

Firma de contabilitate din Bucuresti sector 4 - Tecor Audit Audit - va ureaza LA MULTI ANI ! Pentru anul urmator v-am pregatit pachete de servicii de contabilitate, special concepute pentru domeniul dumneavoastra de activitate. Va multumim ca ati ales serviciile noastre de contabilitate.