Contabil ieftin Bucuresti sector 4 - Expert contabil ieftin Bucuresti | Contabil ieftin si bun

Contabil ieftin Bucuresti


Contabil ieftin si bun Bucuresti

CONTABIL IEFTIN

Contabil ieftin in Bucuresti, nu inseamna ca nu oferim servicii de contabilitate de cea mai buna calitate, din contra ne-am adaptat pentru acesta perioada dificila cucare ne confruntam si am pregatit cateva pachete de servicii de contabilitate promotionale. Firma de contabilitate Tecor Audit Bucuresti va ofera un pachet de servicii de contabilitate special concepute pentru dumneavoastra.


CONTABIL IEFTIN SI BUN BUCURESTI

Contabil ieftin si bun in Bucuresti sau oriunde in tara - este cel mai cautat contabil de catre orice firma noua infiintata, dar si de firmele mai vechi pe piata. Un contabil ieftin in Bucuresti poate sa ofere toate serviciile necesare desfasurarii activitatii unei societati dar cu o calitate a serviciilor de contabilitate la cel mai inalt nivel. UN CONTABIL BUN iti poate da sfaturi, inregistreaza corect toate cheltuielile si veniturile societatii, salariile, intocmeste si depune toate declaratiile la timp, pe scurt un contabil bun te scuteste de mari necazuri, in special de cheltuieli fara rost.

EXPERT CONTABIL IEFTIN BUCURESTI

Expert contabil ieftin si bun Bucuresti Contabil ieftin Bucuresti este contabilul cel mai cautat de catre orice societate; daca se mai poate spune ca este Expert Contabil ieftin si bun Bucuresti atunci este contabilul ideal pentru orice tip de societate in Bucuresti sau in alta zona a tarii. Un expert contabil bun va poate face bilantul contabil anual gratuit fara sa va implice alte costuri ascunse cum se intampla de obicei in Romania.

Un expert contabil ieftin Bucuresti este in permanenta la curent cu toate modificarile legislative, punandu-le in practica si respectand legislatia in vigoare si toate termenele legale impuse. Un expert contabil ieftin din cadrul firmei de contabilitate Tecor Audit Bucuresti se poate numi si expert contabil ieftin si bun Bucuresti.Promotie

  • ♣ Pentru fiecare societate cu care semnam un contract în perioada de valabilitate a promoției, prețul serviciilor în primele 2 luni de contract va fi redus cu 50%.

    Primele 2 luni
  • ♣ Pentru fiecare societate cu care semnam un contract pe o peroiada de cel putin 1 an, prețul serviciilor în primele 2 luni de contract va fi redus cu 50%.

    Primele 2 luni
  • ♣ contabilitate ♣ salarizare ♣ consultanță financiar fiscală ♣ asistență la control ♣ întocmire și depunere declarații ♣ întocmire, certificare și depunere bilanț ♣ alte servicii solicitate de client (conform contractului)

    Servicii incluse

Firma de contabilitate din Bucuresti sector 4 - Tecor Audit Audit - va ureaza LA MULTI ANI ! Pentru anul urmator v-am pregatit pachete de servicii de contabilitate, special concepute pentru domeniul dumneavoastra de activitate. Va multumim ca ati ales serviciile noastre de contabilitate.