Contabilitate ieftina Bucuresti - Contabil autorizat ieftin si bun Bucuresti sector 4

Contabilitate

Tecor Audit - firma de contabilitate

firma-de-contabilitate

Suntem o societate de contabilitate, audit si consultanta fiscala, membra a CECCAR (2004), CAFR (2006) si CCF (2008), cu sediul in Bucuresti, Sector 4 si care are ca obiect de activitate „ Activitati de contabilitate, audit si consultanta in domeniul fiscal”.
Suntem o echipa de profesionisti, experti contabili cu o vasta experienta in domeniul financiar-contabil, resurse umane.Ce-inseamna-contabilitate

Ce inseamna contabilitate?

Contabilitate - ansamblul operațiilor de înregistrare printr-un sistem complex de colectare, identificare, grupare, prelucrare, înregistrare, generalizare a elementelor contabile, pe baza unor norme și reguli speciale, a mișcării fondurilor și materialelor într-o societate. Contabilitatea nu are hotare. Limitele ei teoretice, științifice și practice sunt fără sfârșit atât în ceea ce privește cuprinderea fenomenelor economice cât și al modului în care ele sunt sistematizate, prelucrate și prezentate, astfel că despre ea niciodată nu poți să pretinzi că știi totul. Companiile, întreprinderile, instituțiile, societățile de orice fel și mărime, persoanele juridice din întreaga lume întocmesc „conturi” și situații financiare pentru a fi prezentate utilizatorilor de informații, proprietarilor, controlorilor, administratorilor, organelor fiscale, după o metodologie unică, iar aceasta se numeste contabilitate. Contabilitate ieftina Bucuresti oferita de firma de contabilitate Tecor Audit Bucuresti vine in intampinarea dumneavoastra cu servicii de contabilitate profesionale si cu reduceri semnificative pentru contractele noi sau reinnoirea acestora.Contabil

Contabil Bucuresti sector 4

Persoana responsabila cu tinerea contabilitatii, elaborarea, examinarea si prezentarea situatiilor financiare, audit statutar, alte lucrari de audit si/sau certificare, management financiar-contabil, servicii fiscale (consultanta, consiliere si asistenta fiscala), servicii de studii si consultanta pentru crearea intreprinderilor, evaluari de intreprinderi si titluri, alte servicii contabile si paracontabile. Aceste persoane sunt, in functie de statutul juridic, dependenti - cu statut de angajati, independenti sau liber-profesionisti. Independentii isi desfasoara activitatea in mod individual sau in forme asociative, potrivit legislatiei fiecarei jurisdictii.Contabil autorizat Bucuresti

Contabil autorizat ieftin

Contabilul autorizat este persoana care a dobandit aceasta calitate in conditiile legii si are capacitatea de a tine contabilitatea si de a intocmi bilantul contabil.

Contabil autorizat ieftin Bucuresti - intocmeste evidenta contabila pentru SA, SRL, PFI, ONG…etc. Balante verificare lunare gratuite, bilant contabil anual gratuit, registrele contabile, depuneri declaratii fiscale, tva, state salarizare, audit financiar contabil, refacere evidenta contabila.
Expert contabil

Expert contabil Bucuresti

Expertul contabil are competenta profesionala de a organiza si conduce contabilitatea, de a supraveghea gestiunea societatilor comerciale, de a intocmi situatiile financiare si de a efectua expertize contabile. Contabilul autorizat este persoana care tine contabilitatea si pregateste lucrarile in vederea intocmirii situatiilor financiare.

Expertii contabili si contabilii autorizati garanteaza raspunderea civila privind activitatea desfasurata prin subscrierea unei polite de asigurare sau prin varsarea unei contributii la fondul de garantii.


Contabil ieftin Bucuresti

Contabil ieftin

Contabil ieftin in Bucuresti, nu inseamna ca nu oferim servicii de contabilitate de cea mai buna calitate, din contra ne-am adaptat pentru acesta perioada dificila cucare ne confruntam si am pregatit cateva pachete de servicii de contabilitate promotionale. Firma de contabilitate Tecor Audit Bucuresti va ofera un pachet de servicii de contabilitate special concepute pentru dumneavoastra.

Mai multePromotie

  • ♣ Pentru fiecare societate cu care semnam un contract în perioada de valabilitate a promoției, prețul serviciilor în primele 2 luni de contract va fi redus cu 50%.

    Primele 2 luni
  • ♣ Pentru fiecare societate cu care semnam un contract pe o peroiada de cel putin 1 an, prețul serviciilor în primele 2 luni de contract va fi redus cu 50%.

    Primele 2 luni
  • ♣ contabilitate ♣ salarizare ♣ consultanță financiar fiscală ♣ asistență la control ♣ întocmire și depunere declarații ♣ întocmire, certificare și depunere bilanț ♣ alte servicii solicitate de client (conform contractului)

    Servicii incluse

Firma de contabilitate din Bucuresti sector 4 - Tecor Audit Audit - va ureaza LA MULTI ANI ! Pentru anul urmator v-am pregatit pachete de servicii de contabilitate, special concepute pentru domeniul dumneavoastra de activitate. Va multumim ca ati ales serviciile noastre de contabilitate.