Firma de contabilitate Tecor Audit Bucuresti sector 4 - servicii de contabilitate

Contact


Vizualizeaza harta pe tot ecranul La dispozitia clientilor programul de lucru al Tecor Audit este de luni pana sambata intre orele 10:00 – 22:00, telefon: 0724.332.936

Contact rapid

           

           

Confirmare

           

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Promotie

 • ♣ Pentru fiecare societate cu care semnam un contract în perioada de valabilitate a promoției, prețul serviciilor în primele 2 luni de contract va fi redus cu 50%.

  Tecor Audit
 • ♣ Pentru fiecare societate cu care semnam un contract pe o peroiada de cel putin 1 an, prețul serviciilor în primele 2 luni de contract va fi redus cu 50%.

  Tecor Audit
 • ♣ contabilitate ♣ salarizare ♣ consultanță financiar fiscală ♣ asistență la control ♣ întocmire și depunere declarații ♣ întocmire, certificare și depunere bilanț ♣ alte servicii solicitate de client (conform contractului)

  Tecor Audit

Firma de contabilitate din Bucuresti sector 4 - Tecor Audit Audit - va ureaza LA MULTI ANI ! Pentru anul urmator v-am pregatit pachete de servicii de contabilitate, special concepute pentru domeniul dumneavoastra de activitate. Va multumim ca ati ales serviciile noastre de contabilitate.