Firma contabilitate | Firma de contabilitate Bucuresti sector 4 | Firme de contabilitate

Firma de contabilitate

FIRMA DE CONTABILITATE

TECOR AUDIT oferă servicii financiare complete pentru afacerea dumneavoastra, cum ar fi: servicii de contabilitate, evidență a salariilor și a personalului angajat, consultanță fiscală si audit financiar, folosindu-se de expertiza calificată a unor specialiști recunoscuți în domeniu.

  TECOR AUDIT este membra a Corpului Experților Contabili si Contabililor Autorizați din Romania, membra a Camerei Auditorilor Financiari din Romania si a Camerei Consultanților Fiscali din Romania.
 
  Firma de contabilitate, consultanță fiscală și audit financiar TECOR AUDIT oferă servicii complete de contabilitate primară, contabilitate financiară și contabilitate în partidă simplă.

  Firma de contabilitate, consultanță fiscală și audit financiar TECOR AUDIT asigură evidența contabilă a oricărui tip de afacere, împreuna cu servicii de consultanță fiscală, astfel încât toate deciziile luate de managementul companiei să contribuie la dezvoltarea sa. Colaborarea strânsă cu decidenții clienților noștri, informarea periodică a acestora cu privire la modificarea cadrului legislativ cu impact în gestionarea afacerii sau în ceea ce privește modificarea indicatorilor financiari și de gestiune înregistrați de companiile acestora face diferența între firma de contabilitate TECOR AUDIT SRL și restul firmelor concurente.

 

Firma de Contabilitate TECOR AUDIT


Specialiștii angajați ai TECOR AUDIT SRL asigură la cererea clienților săi asistență de specialitate pe toată durata controalelor antifraudă, controalelor inopinate sau inspecțiilor fiscale realizate de organele de control sau de inspecție fiscală din cadrul A.N.A.F. ori de cele ale altor instituții cu atribuții în domeniul financiar-fiscal. Este bine de știut că prin adoptarea atitudinii TECOR AUDIT în relația cu autoritățile statului (demnitate, legalitate, profesionalism, corectitudine și loialitate față de parteneri) veți obține anularea unor prejudicii de imagine sau financiare și asigurarea confortului în afaceri. Opiniile legale și explicațiile oferite de angajații noștri vor avea la bază întreaga jurisprudență în domeniul dreptului financiar-fiscal și vor fi în măsură să lămurească eventualele probleme cu care vă confruntați.

  Firma de contabilitate, consultanță fiscală și audit financiar TECOR AUDIT propune clienților săi o abordare profesionistă și modernă a provocărilor cu care se confruntă o companie in mediul fiscal actual, definind soluții persoanlizate, adaptate și utile afacerii dumneavoastră.

 
Promotie

  • ♣ Pentru fiecare societate cu care semnam un contract în perioada de valabilitate a promoției, prețul serviciilor în primele 2 luni de contract va fi redus cu 50%.

    Primele 2 luni
  • ♣ Pentru fiecare societate cu care semnam un contract pe o peroiada de cel putin 1 an, prețul serviciilor în primele 2 luni de contract va fi redus cu 50%.

    Primele 2 luni
  • ♣ contabilitate ♣ salarizare ♣ consultanță financiar fiscală ♣ asistență la control ♣ întocmire și depunere declarații ♣ întocmire, certificare și depunere bilanț ♣ alte servicii solicitate de client (conform contractului)

    Servicii incluse

Firma de contabilitate din Bucuresti sector 4 - Tecor Audit Audit - va ureaza LA MULTI ANI ! Pentru anul urmator v-am pregatit pachete de servicii de contabilitate, special concepute pentru domeniul dumneavoastra de activitate. Va multumim ca ati ales serviciile noastre de contabilitate.