Firma de contabilitate Bucuresti sector 4 - Tecor Audit | Contabil ieftin Bucuresti

Firma de contabilitate

CONTABIL IEFTIN BUCURESTI SECTOR 4 - EXPERT CONTABIL IEFTIN BUCURESTI SECTOR 4

Firma de contabilitate Tecor Audit Bucuresti:  - o societate de contabilitate, audit si consultanta fiscala, membra a CECCAR (2004), CAFR (2006) si CCF (2008), cu sediul in Bucuresti Sector 4 si care are ca obiect de activitate „Activitati de contabilitate, audit si consultanta in domeniul fiscal”. Mai multe

Parteneri:


Servicii contabilitate firma

 • Firma de contabilitate Bucuresti sector 4 - contabilitate primara

  Contabilitate primara
  Firma de contabilitate Tecor Audit Bucuresti intocmeste documentele contabile care stau la baza inregistrarii tranzactiilor economice efectuate de societate.

 • Mai multe

 • Firma de contabilitate bucuresti sector 4 - contabilitate primara

  Contabilitate financiara
  Contabilitate financiara firma reprezinta inregistrarea tuturor operatiilor si tranzactiilor care afecteaza patrimoniul agentilor economici, calcularea si explicarea rezultatelor financiare, intocmirea situatiei financiare.

Mai multe

Despre contabilitate

 • 01STIRI

  Firma de contabilitate Bucuresti - Tecor Audit isi desfasoara activitatea in Bucuresti sector 4, si are un portofoliu de clienti din diverse domenii de activitate, aflati pe tot teritoriul Romaniei.

 • 02stiri

  Contabil ieftin  Bucuresti

  Un contabil ieftin Bucuresti, ofera servicii de contabilitate cu bilanturi gratuite, solutii eficiente, adaptate domeniului de activitate al fiecarui client, promptitudine si siguranta ca problemele dvs vor fi rezolvate in timp util. EXPERT CONTABIL IEFTIN BUCURESTI - este contabilul de care aveti nevoie pentru societate. Colaborarea cu un contabil ieftin Bucuresti este foarte simpla: trebuie doar sa aduceti actele la unul dintre punctele noastre de lucru, iar de restul ne vom ocupa noi. Important este faptul ca serviciile de contabilitate oferite de un contabil ieftin Bucuresti sunt de calitate profesionala.


 • 03stiri

  Expert contabil ieftin Bucuresti

  EXPERT CONTABIL IEFTIN BUCURESTI - cum ne place sa mai spunem noi, datorita raportului calitate pret ale serviciilor de contabilitate oferite a ajuns numarul 1 in cautarile pe Google. Expert contabil ieftin Bucuresti - are competenta profesionala de a organiza si conduce contabilitatea, de a supraveghea gestiunea societatilor comerciale, de a intocmi situatiile financiare si de a efectua expertize contabile. Contabilul autorizat este persoana care tine contabilitatea si pregateste lucrarile in vederea intocmirii situatiilor financiare.

 • 04stiri

  Tarifele servicii contabilitate

  Tarifele serviciilor contabile oferite de societatea de contabilitate sunt in stransa legatura cu domeniul dumneavoastra de activitate. Preturile serviciilor de contabilitate oferite de noi se pot modifica in functie de complexitatea afacerii.

 • 05stiri

  Firma de contabilitate - evidenta contabila

  In ceea ce priveste evidenta contabila, metoda folosita este cea mai simpla, clientii trimit documentele la biroul nostru, iar de restul se ocupa firma de contabilitate Bucuresti REA, cea mai dinamica si cu mari competente in domeniu. Evidenta contabila este tinuta conform principiilor contabile: chronologic si sistematic.

 • 06stiri

  Contabilitate firma

  Contabilitatea nu are hotare. Limitele ei teoretice, științifice și practice sunt fără sfârșit atât în ceea ce privește cuprinderea fenomenelor economice cât și al modului în care ele sunt sistematizate, prelucrate și prezentate, astfel că despre ea niciodată nu poți să pretinzi că știi totul. Firma da contabilitate Tecor Audit din Bucuresti Sector 4, va ofera consultanta in afaceri.

Promotie

 • ♣ Pentru fiecare societate cu care semnam un contract în perioada de valabilitate a promoției, prețul serviciilor în primele 2 luni de contract va fi redus cu 50%.

  Primele 2 luni
 • ♣ Pentru fiecare societate cu care semnam un contract pe o peroiada de cel putin 1 an, prețul serviciilor în primele 2 luni de contract va fi redus cu 50%.

  Primele 2 luni
 • ♣ contabilitate ♣ salarizare ♣ consultanță financiar fiscală ♣ asistență la control ♣ întocmire și depunere declarații ♣ întocmire, certificare și depunere bilanț ♣ alte servicii solicitate de client (conform contractului)

  Servicii incluse

Firma de contabilitate din Bucuresti sector 4 - Tecor Audit - va ureaza LA MULTI ANI !  Pentru anul urmator v-am pregatit pachete de servicii de contabilitate, special concepute pentru domeniul dumneavoastra de activitate. Va multumim ca ati ales serviciile noastre de contabilitate, consultanta fiscala, audit financiar, expertiza contabila si fiscala.