Firma de Protectia muncii Tecor Audit Bucuresti sector 4

Protectia muncii

firma protectia munciiProtectia muncii


Scopul protecţiei muncii este de a reduce la minimum, probabilitatea afectării sau îmbolnăvirii angajatului cu crearea concomitentă a condiţiilor confortabile de muncă la o productivitate maximală a acesteia
Securitatea muncii în activitatea de producţie se asigură pe următoarele căi:

 • instruirea în materie de protecţia muncii a tuturor angajaţilor şi a altor persoane la toate nivelurile de educaţie şi pregătire profesională;
 • instructarea prealabilă şi periodică a tuturor angajaţilor;
 • pregătirea specială angajaţilor care deservesc maşini, mecanisme şi utilaje faţă de care sînt înaintate cerinţe sporite de securitate;
 • verificarea periodică a cunoştinţelor personalului tehnic ingineresc a materiei în protecţia muncii(nu mai rar decît o dată în trei luni).
Promotie

 • ♣ Pentru fiecare societate cu care semnam un contract în perioada de valabilitate a promoției, prețul serviciilor în primele 2 luni de contract va fi redus cu 50%.

  Primele 2 luni
 • ♣ Pentru fiecare societate cu care semnam un contract pe o peroiada de cel putin 1 an, prețul serviciilor în primele 2 luni de contract va fi redus cu 50%.

  Primele 2 luni
 • ♣ contabilitate ♣ salarizare ♣ consultanță financiar fiscală ♣ asistență la control ♣ întocmire și depunere declarații ♣ întocmire, certificare și depunere bilanț ♣ alte servicii solicitate de client (conform contractului)

  Servicii incluse

Firma de contabilitate din Bucuresti sector 4 - Tecor Audit Audit - va ureaza LA MULTI ANI ! Pentru anul urmator v-am pregatit pachete de servicii de contabilitate, special concepute pentru domeniul dumneavoastra de activitate. Va multumim ca ati ales serviciile noastre de contabilitate.